//Inboedelverzekering
Inboedelverzekering2015-10-28T11:38:18+00:00

Inboedelverzekering

Inbraak of brand. Het kan u ook overkomen. Heeft u dan voldoende geld om nieuwe spullen aan te schaffen? Uw inboedel is bij A. van de Hoef Verzekeringen goed verzekerd tegen diefstal, beschadiging en andere gevaren. Mét de garantie tegen onderverzekering. Dat geeft u een gerust gevoel.

Onderverzekering

De garantie tegen onderverzekering werkt heel eenvoudig. U vult een korte vragenlijst (de inboedelwaardemeter) in, op basis waarvan de waarde van uw inboedel wordt vastgesteld. Dit geeft u de garantie dat u niet onderverzekerd bent. Om deze garantie te behouden vult u deze vragenlijst één keer in de vijf jaar in. Bent u bij A. van de Hoef Verzekeringen verzekerd? Dan ontvangt u de inboedelwaardemeter elke vijf jaar automatisch van ons. U heeft er verder geen omkijken naar.

Huurdersbelang

Als huurder brengt u wel eens verbeteringen aan, aan de gehuurde woning. Het kan gaan om bijvoorbeeld een inbouwkast, een keuken, of iets dergelijks, dat vanaf dat moment deel uit maakt van de woning. Het gaat dan om zaken die aan de woning vast gemaakt zijn, zodanig dat je het bij verhuizen doorgaans niet zo snel meeneemt.

De verhuurder heeft vaak alleen het gedeelte verzekerd, dat van hem is. Uw verbeteringen kunt u apart verzekeren op de huurdersbelang verzekering. De premie is vaak beperkt, omdat het verzekerde bedrag meestal geen tienduizenden euro’s is.

En bent u als huurder verantwoordelijk voor het glas? Dit kunt u meeverzekeren. Vooral verstandig als u een woning hebt, met grote, dus kostbare ramen.