//Reisverzekeringen
Reisverzekeringen2018-10-03T13:02:55+00:00

Reis & Recreatie

Een reisverzekering is een verzekering tegen schade die wordt opgelopen tijdens reizen. Een reisverzekering dient primair als aanvulling op de reeds lopende verzekeringen, met name de zorgverzekering, de inboedelverzekering en de autoverzekering. De reisverzekering biedt alleen dekking wanneer er op de eerder afgesloten verzekering geen dekking is.reisverzekeringen

Soorten reisverzekeringen:

Aflopende reisverzekering

Deze verzekering wordt afgesloten voor de duur van één vakantie

Doorlopende reisverzekering

Een verzekering die het hele jaar van kracht is

Lang op reis/ Globetrotterverzekering

Voor reizen met een langdurig karakter zoals studie/ stage

Annuleringsverzekering

Biedt dekking voor de annuleringskosten wanneer een reis niet door kan gaan, of vergoedt (een deel van de) reissom bij het afbreken van de vakantie.

Het dekkingsgebied bestaat doorgaans uit twee gebieden: Europa of Werelddekking. Onder Europa word verstaan: alle landen in Europa, met inbegrip van Rusland, Turkije en alle landen rond de Middellandse zee.

Dekking reisverzekering

De reisverzekering kent doorgaans een basisdekking die naar keuze kan worden uitgebreid met één of meerdere dekkingen:

  • Bagage
  • Extra kosten, zoals extra verblijfskosten, extra verblijfskosten
  • Geneeskundige kosten
  • Wintersport/ bijzondere sporten
  • Geld
  • Automobilistenhulp
  • Ongevallen
  • Rechtsbijstand

 

Reis of annuleringsverzekering afsluiten?

Wilt u een kortlopende of doorlopende reis of annuleringsverzekering bij ons afsluiten? Neem dan contact met ons op en wij maken de polis nog dezelfde dag op (behalve in het weekend). Eventueel heeft u de polis binnen 24 uur in huis. U kunt ook een kortlopende reis of annuleringsverzekering bij ons op kantoor afsluiten en de polis meteen meenemen. Dat noemen wij service.

Direct afsluiten via internet kan ook. klik op een van onderstaande mogelijkheden en u kunt direct, zonder onze tussenkomst, een reisverzekering afsluiten. Wilt u toch even advies? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op. 033-2778435