//Zorgverzekeringen
Zorgverzekeringen2017-02-08T09:45:10+00:00

Zorgverzekeringen

Wilt u een vergelijkingen maken van uw zorgpolis? Klik dan op onderstaande banner om geheel vrijblijvend uw polis te vergelijken.

Voor het maken van een premieberekening en eventuele aanmelding voor een zorgpolis bij Stad Holland klikt u op onderstaand logo van Stad Holland.

[iframe-responsive mobile=”true”] Bekijk de keuzehulp[/iframe-responsive] Heeft u informatie nodig of wilt u misschien hulp bij uw vergelijk of keuzehulp voor uw aanvullende pakket? Neem dan gerust contact met ons op. Telefoonnummer 033-2778435 of info@avandehoef.nl

U kunt gerust contact met ons opnemen voor meer informatie.

Heeft u een restitutie- of naturapolis?

Bij een naturapolis bent u verplicht om de zorg af te nemen van een zorgaanbieder die bij uw zorgverzekeraar is gecontracteerd, wilt u de zorg die u nodig heeft vergoed krijgen. Een zorgverzekering bij Stad Holland is daarentegen een restitutiepolis. Dat wil zeggen dat u recht heeft op vergoeding van de kosten van zorg en vrij bent in de keuze van zorgverlener.

Om de zorg voor al onze verzekerden goed en betaalbaar te houden en daarnaast de keuzevrijheid van onze verzekerden te garanderen, maken wij met zoveel mogelijk zorgverleners afspraken over kwaliteit en prijs. Zo contracteren wij bijvoorbeeld alle ziekenhuizen. Stad Holland contracteert niet selectief, hierdoor is het aantal niet-gecontracteerde zorgverleners bij Stad Holland klein.
Het kan soms voorkomen dat wij met (nieuwe) zorginstellingen, die een voor ons onvoldoende kwaliteit van zorg leveren, geen contract sluiten. Soms gebeurt het ook dat een zorgverlener zelf geen contract met ons wilt sluiten.

Er is dus een belangrijk verschil tussen een restitutie- of naturapolis. Wij adviseren altijd alert te zijn bij het afsluiten van je zorgverzekering. Check de polisvoorwaarden goed en laat je adviseren door een verzekeringsadviseur die op de hoogte is van uw specifieke situatie.
Als keuzevrijheid voor u belangrijk is, zit u bij Stad Holland aan het goede adres.