//Compagnonsverzekering
Compagnonsverzekering2015-09-07T16:02:34+00:00

Compagnonsverzekering

Samen met uw compagnon heeft u uw bedrijf opgebouwd tot een goedlopende organisatie. Uw aandeel in het zakelijk succes is even groot. U moet er dan ook niet aan denken dat hij of zij er plotseling niet meer is. En dat geldt andersom precies hetzelfde. U kunt daarom een verzekering op elkaars leven afsluiten.

Wat is verzekerd?

Een compagnonsverzekering is een levensverzekering die kruislings gesloten wordt door de zakelijke partners op elkaars leven. Bij overlijden wordt een kapitaal aan de ander uitgekeerd.

Waarom een compagnonsverzekering?

U heeft samen een bedrijf opgebouwd. Dat betekent vaak dat de continuïteit afhankelijk is van u beiden. Als u of uw compagnon overlijdt, staat de toekomst van het bedrijf op het spel. Dan kan degene die achterblijft wel wat financiële armslag gebruiken om de slag te boven te komen. Bovendien hebben wettelijke erfgenamen recht op de eigendommen van de erflater. Ook als die deel uitmaken van uw organisatie. Met een compagnonsverzekering houdt u uw onderneming financieel op de rails, ondanks het verlies. Neem voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina van deze site.

De voordelen:

  • De toekomst van uw bedrijf is zekergesteld.
  • U blijft financieel onafhankelijk
  • Successievrij, mits goed georganiseerd.