//Rechtsbijstand
Rechtsbijstand2017-02-08T09:45:10+00:00

Rechtsbijstandsverzekering

Met een bedrijfsrechtsbijstand verzekering -ook wel zakelijke rechtsbijstandverzekering genoemd- verzekert u, als ondernemer, uw bedrijf tegen geschillen die uit elke hoek kunnen komen. U kunt in tal van situaties een beroep doen op een rechtsbijstandverzekering bedrijven, zoals bij een geschil met een werknemer of met de overheid (bijvoorbeeld als een vergunning wordt geweigerd). Of bij problemen rond de aankoop en het onderhoud van een bedrijfsinventaris. Ook het verkrijgen van het recht en het overnemen van de incasso bij wanbetaling is via de rechtsbijstandverzekering af te dekken.

Met een rechtsbijstandsverzekering voor ondernemers bent u verzekerd van goede juridische bijstand bij nagenoeg al uw ondernemersactiviteiten. Een rechtsbijstandsverzekering is uitstekend te gebruiken voor de standaard juridische zaken. Voor ingewikkelde zaken dient vaak een advocaat in de arm genomen te worden.

De Rechtsbijstandverzekering Bedrijven is bestemd voor bedrijven, instellingen, uitoefenaars van vrije beroepen en verenigingen van appartementseigenaren die verzekerd willen zijn van rechtsbijstand bij juridische conflicten.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.